Matthijs De Ligt la PSG

ImagineDiscutii despre tot ce nu se incadreaza in celelalte categorii.

Moderator: Fondator

deconectat
Rank:Fondator
Avatar utilizator
Mesaje:351
Localitate: Moldova Noua
Jucator: Counter strike 1.6
Arma preferata: Ak47
Contact:

Mesaj RE: Matthijs De Ligt la PSG
de sancez »
Sâm Iun 15, 2019 8:50 am

Matthijs De Ligt (19 ani) este tot mai aproape de a semna cu Paris Saint-Germain.


După ce s-a tot vorbit în presa internațională despre transferul lui De Ligt la Barcelona, fotbalistul olandez este pe cale să ajungă într-un alt campionat puternic din Europa, Ligue 1.

PSG vrea să îl transfere pe căpitanul lui Ajax și a făcut deja demersuri în acest sens.

Potrivit site-ului metro.co.uk, campioana Franței le-a convins întâi pe logodnica fotbalistului, modelul AnneKee Molenaar, și pe viitoarea lui soacră. Acestea au fost în vizită la Paris când De Ligt era convocat la echipa națională, în vederea participării în UEFA Nations League.

Reprezentanții lui PSG le-ar fi oferit acestora o mașină și le-ar fi stat la dispoziție pe tot parcursul excursiei în capitala Franței. Logodnica olandezului a fost impresionată de atenția primită din partea clubului, dar și de oraș. Astfel, ea ar fi principalul factor care a influențat decizia lui Matthijs de a alege PSG.

De Ligt ar urma să semneze un contract valabil pentru următoarele cinci sezoane cu PSG, perioadă în care va avea un salariu uriaș. 20 de milioane de euro pe an va încasa fotbalistul olandez.

deconectat
Rank:membru cs2
Mesaje:1
Jucator: Counter strike 1.6
Arma preferata: Ak47

Mesaj RE: Matthijs De Ligt la PSG
de Hagerty »
Joi Aug 29, 2019 12:38 pm

Aceasta este o întrebare foarte bună. Am încercat o mulțime de case de pariuri diferite și mă pot plânge: https://1xbet.com.ro/, la fel cum personal nu mă va dezamăgi niciodată și pentru mine este cel mai de încredere agent de pariuri. Merită încercat și

Scrie răspuns Subiect nou

Înapoi la “Discutii Generale”