Moderator: Fondator

Post Reply
Author
User avatar
sancez
Fondator
Posts: 401
Joined: Mon Jan 21, 2019 8:07 pm
Location: Moldova Noua
Jucator: Counter strike 1.6
Contact:
Message

Țara acuzată că fură organele deținuților executați

Post by sancez » Tue Jun 18, 2019 5:08 pm

Image
Un tribunal independent, cu sediul în Londra, a ajuns la concluzia că practica uciderii deținuților pentru recoltarea de organe continuă în China.

Organele furate de la deținuți sunt folosite pentru transplanturi iar printre victime se numără și cei arestați pentru apartenența la mișcarea Falun Gong, relatează The Guardian.

”Concluziile arată că foarte mulți oameni au suferit morți groaznice, de nedescris, pentru niciun motiv și că mulți pot suferi în moduri asemănătoare, și că noi toți trăim pe o planetă unde răutatea extremă se află în puterea celor care, pentru moment, conduc o țară cu una dintre cele mai vechi civilizații pe care le cunoaște omenirea” se arată în concluzia tribunalului.

Tribunalul a adunat probe de la experți în medicină, activiști pentru drepturile omului și alte surse.

Printre cei uciși pentru recoltarea de organe se numără minoritatea religioasă Falun Gong. Persecuția ei a început în 1999 după ce a atras zeci de milioane de adepți și a ajuns să fie văzută ca o amenințare pentru partidul comunist.
În 2014, China a anunțat că va înceta practica culegerii de organe de la deținuții executați și a respins acuzațiile, numindu-le motivate politic și false. ”Nu este nicio dovadă că această practică a încetat iar tribunalul este convins că ea continuă” a concluzionat Tribunalul Chinez, cu sediul în Londra.
connect cs.cs2.ro
Esti ADMIN pe server ai obligatia de a intra zilnic pe Forum

Post Reply

Return to “Discutii Generale”