Moderator: Fondator

Post Reply
Author
User avatar
sancez
Fondator
Posts: 401
Joined: Mon Jan 21, 2019 8:07 pm
Location: Moldova Noua
Jucator: Counter strike 1.6
Contact:
Message

Vand Laptopuri Apple

Post by sancez » Sat Mar 30, 2019 10:31 am

Vand : Laptopuri Apple
Pret : 2750 roni (bucata)
Metoda Plata : Bancar
Contact ( steam/Skype/PM)
: PM


Am si alte marci daca va intereseaza mai ieftine !!

MacBook Pro 13 Model 2015 i5 2.7GHz 256GB SSD 8GB RAM

Image
Image
Image

Este fabricatie 2016 iar modelul a fost lansat la jumatatea anului 2015.

MacBook Pro 13" este un laptop ce dispune de novatorul ecran retina, o arhitectura flash integrala si procesoare Intel de a cincea generatie.

Design este incredibil de subtire si usor. Toate acestea duc notebookul la un nivel nemaivazut. Iar acest lucru e valabil pentru tot ceea ce vei crea cu el.

Cand proiectezi un ecran cu atat de multi pixeli — peste patru milioane la modelul de 13 inchi — rezultatele sunt absolut uimitoare.

Densitatea pixelilor este atat de mare incat ochii tai nu pot distinge pixelii individuali. Imaginile capata un nivel complet nou de realism. O rezolutie spectaculoasa de 2560x1600 la MacBook Pro de 13 inchi iti permit sa vezi imaginile tale in cel mai mic detaliu. Iar textul este atat de clar incat ai impresia ca e‑mailurile, paginile web si documentele sunt tiparite

Descriere MacBook Pro 13" Retina Dual-Core i5 2.7GHz 8GB 256GB SSD Intel Iris 6100

Cand proiectezi un ecran cu atat de multi pixeli - peste patru milioane la modelul de 13 inchi - rezultatele sunt absolut uimitoare. Densitatea pixelilor este atat de mare incat ochii tai nu pot distinge pixelii individuali. Imaginile capata un nivel complet nou de realism. O rezolutie spectaculoasa de 2560x1600 la MacBook Pro de 13 inchi iti permit sa vezi imaginile tale de inalta rezolutie in cel mai mic detaliu. Iar textul este atat de clar incat ai impresia ca e‑mailurile, paginile web si documentele sunt tiparite.

Ecranul Retina reduce reflexiile, menținând în același timp calitatea și culorile incredibile. Raportul său ridicat de contrast oferă nuanțe mai închise de negru și mai deschise de alb. Iar restul culorilor sunt intense și vibrante. Tehnologia IPS oferă un unghi de vizionare a ecranului de 178 de grade, așa că vei vedea diferenţa din orice unghi privești. Și te vei îndrăgosti de ce vei vedea.

Procesoare mobile Intel de a cincea generatie. Dual-core. Putere serioasa.

Cu un procesor dual-core Intel Core i5, modelul MacBook Pro de 13 inchi cu ecran Retina iti permite sa folosesti cele mai intensive aplicatii, chiar si cand esti pe drum. Asta inseamna ca oriunde iti iei camera foto, iti poti lua si intregul tau studio de fotografie digitala. Tehnologia Hyper‑Threading, care creste performanta lasand fiecare nucleu sa efectueze sarcini multiple simultan, este inclusa in fiecare model.

Baterie de cursa lunga. Pana la 10 ore de autonomie, 30 de zile de standby.
connect cs.cs2.ro
Esti ADMIN pe server ai obligatia de a intra zilnic pe Forum

Post Reply

Return to “Anunturi”