Steam cadou
Moderator: Fondator
mr.franta
Vizualizare profil |
---|
![]() |
deconectat
|
|
Ofer 5 steam-uri pachet counter-strike,cs-source pentru 5 playeri care nu au steam. Cerinte: 1.Sa nu ai steam 2.Minim 10 ore jucate pe server. 3.Minim 5 postari scrise pe forum. Verificare ore aici Ore jucate Dupa ce indepliniti cele de mai sus scrieti aici!! Oferta valabila 30-31 noiembrie.Adica astazi si maine! |
LimaX YouTube
Vizualizare profil |
---|
|
deconectat
Jucator:
Counter strike 1.6
Arma preferata:
Awp
|
|
vreau eu mane ![]() |
mr.franta
Vizualizare profil |
---|
![]() |
deconectat
|
|
Iti mai trebuie 3 mesaje scrise pe forum si sa iti faci cont steam. Dupa ce ti-ai facut cont-ul steam imi dai link de la profil aici sa te adaug la prieteni si se rezolva rapid |
sancez
Vizualizare profil |
---|
![]() |
deconectat
|
|
Si cele 10 ore jucate ii mai trebuie ,el intra doar sa ia steam si atat cred, deci din partea mea are un NU
|
mr.franta
Vizualizare profil |
---|
![]() |
deconectat
|
|
Din cate vad ai suficiente ore,mai trebuie doar sa faci cateva postari pe forum si gata. Pe urma astept link cu profilul tau sa iti pot face cadoul. |
[SM]Alone
Vizualizare profil |
---|
|
deconectat
Jucator:
Counter strike 1.6
Arma preferata:
Awp
|
|
am indeplinit cerintele si am primit Steam Mersii Franta:D
|
LimaX YouTube
Vizualizare profil |
---|
|
deconectat
Jucator:
Counter strike 1.6
Arma preferata:
Awp
|
|
mane sunt seri in care sunt doar eu pe sv pana dimineata intru mai rar da si cand intru stau mult uite link de la profil https://steamcommunity.com/id/MarianosPersil/ |
mr.franta
Vizualizare profil |
---|
![]() |
deconectat
|
|
Ti-am trimis cerere,accepta cererea.
|
blu3zor
Vizualizare profil |
---|
|
deconectat
Jucator:
Counter strike 1.6
Arma preferata:
Ak47
|
|
mr.franta multumesc de steam am indeplinit cerintele si mi sa acordat un steam cadou ...o zi buna tuturor ![]() |
mr.franta
Vizualizare profil |
---|
![]() |
deconectat
|
|
Campania a luat sfarsit,s-au dat doar 3 steam-uri si alea pentru ca am insistat.Nu este nimeni interesat,deci s-ar putea sa numai existe o alta campanie steam gratis.
|